Hard-on Signature 130mg Mavi Hap


  • Ürün Kodu: B158

  • 39.00 TL


Tip Seçin:




Hard-on Signature Sertleştirici Hap Nedir? Ne İşe Yarar?

Ereksiyon problemi tedavisi için kullanılan ve etkisi en fazla olan bir üründür. Hard-on Signature 130mg içerisinde 6 adet tablet bulunmaktadır. Viagra ereksiyon hapının etkin maddesi olan sildenafil maddesi Hard-on Signature 130mg Mavi 6lı Hap içerisinde de bulunmaktadır. Sildenafil maddesi penise giden kan damarlarını genişleterek penisi yeterli kan akışını sağlar ve penisi sertleştirir. Sildenafil, ereksiyon problemi (erkek iktidarsızlığı) ve pulmoner arteriyel hipertansiyonu tedavi etmek için kullanılır. Hard-on Signature 130mg Mavi 6lı Hap kullanıcılara uzun süreli penis sertliği sağlar ve uzun süreli cinsel ilişki yaşamasına imkan sağlar.

Hard-on Signature 130mg Mavi 6lı Hap Kullanımı Nasıldır?

Hard-on Signature 130mg Mavi 6lı Hap cinsel ilişkiden 60 dakika öncesinde sadece 1 tableti bol su ile almanız gerekmektedir. Günde bir haptan daha fazla doz almayınız. Doz aşımı belirtileri genellikle göğüs ağrısı, mide bulantısı, düzensiz kalp atışı ve baygın hissi içerir. Bu tür sorunlar sonrasında lütfen tıbbi yardım isteyiniz. Hard-on Signature 130mg Mavi 6lı Hap alkol, asitlik içecekler, greyfurt ve greyfurt suyu ile kullanımı uygun bir ürün değildir. Bu ürünler ile birlikte kullanmanız sonucunda ürünü etkisini çok azalacaktır veya tamamen ortadan kaybolacaktır. Oda sıcaklığında (20-25 ° C) saklayın. Işıktan ve ışığa karşı koruyun. Nemli bir ortamda saklamayın. Çocukların ve ev hayvanlarının erişiminden uzak tutun.

cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap eczane fiyatları, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap eczane bulur mu, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap eczane ürünü, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap uygun fiyata, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap isimleri, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap eczane, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap orjinal ürün, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap sipariş ver, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap hemen satın al, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap nerden alabilirim, cinsel performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap zararları, cinsel güç artırıcı performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap, cinsel performans artırıcı haplar, cinsel performans arttırıcı hap fiyatları, cinsel performansı artırıcı haplar, cinsel performans bitkisel hapı, en iyi cinsel performans hapı hangisi, cinsel performansı artıran haplar, en etkili cinsel performans hapı, performans Hard-on Signature 130mg Mavi Hap nasıl kullanılır, Cinselliği Artıran İlaç, En Etkili Sertleştirici, Cinsel Ürünler Eczane Satışı, Cinsel Güç Artırıcı Hap Çeşitleri, En İyi Cinsel Performans Artırıcı hap, En iyi Cinsel Sağlık Ürünleri Sipariş ve Satın Al, Sertleşmeye İyi Gelen İlaçlar Eczane Fiyatı

.

Yorum Yaz

    Kötü           İyi

whatsapp